Linoxydable, bazeni iz nerjavečega jekla

Space Oddity - Spa circolare

Linoxydable preučuje, oblikuje in trži vrhunske bazene in bazene iz nerjavečega jekla 316L s čistim in minimalističnim dizajnom, ki traja.

DNK blagovne znamke temelji na prefinjeni estetiki: trezen, edinstven in brezčasen dizajn, ki sublimira vodo in okolje.

The equipment offered is chosen for its performance and durability. Dedicated to sport, fun or relaxation, all Linoxydable spas & pools are designed for easy maintenance. Only the pleasure of use remains.

Vsaka naša kreacija je zasnovana tako, da zagotavlja izjemno dodano vrednost v smislu učinkovitosti, estetike in vzdrževanja.

Olivier Felix Isselin, izvršni direktor Linoxydable

Naši masažni bazeni iz nerjavečega jekla so izdelani v Franciji z največjo natančnostjo in najkakovostnejšimi materiali.

Vsi masažni bazeni Linoxydable imajo cevasto kovinsko strukturo iz nerjavečega jekla 316L (znanega kot nerjaveče jeklo za pomorsko uporabo). To mu omogoča, da prenese težo in uporabo spa samega, pa tudi vplive časa in vlažnega okolja. Tako naši modeli nudijo robustnost in visoko odpornost na vaš spa. Samonosilne, lahko jih vgradimo vkopane, pol vkopane ali popolnoma nad zemljo.


NOVICE :

A’ DESIGN AWARD

Naš najnovejši spa iz nerjavečega jekla, Space Oddity (Design Olivier Felix Isselin), je prejel nagrado Iron A’ Design Award 2022–2023 v kategoriji kopalniškega materiala in sanitarne opreme. To nagrado, ki slavi oblikovalsko odličnost, podeljuje Mednarodna akademija za oblikovanje, velika žirija A’ Design Award & Competition, ki jo sestavljajo vplivni člani tiska, uveljavljeni oblikovalci, vodilni akademiki in vodilni podjetniki po vsem svetu.

トロフィー デザイン賞受賞者

Nove cene za naš prelivni masažni bazen Space Oddity iz nerjavečega jekla:

European Product Design Award Winner logo

Naše terme:

stainless steel hot tub

Naši mini bazeni :

AISI 316L stainless steel pool

Naši bazeni :

stainless steel swim lane

Gradnja čudovitih in zanesljivih plavalnih bazenov in zdravilišč iz nerjavečega jekla zahteva tako inženirsko kot industrijsko odličnost.

Vsak projekt je predmet personalizirane študije in gre skozi projektantski biro. Nato se izdelava naših bazenov in zdravilišč v celoti izvaja v delavnicah CDE, francoskega vodilnega proizvajalca skladiščnih rezervoarjev, v Langresu (Francija).


Končno so Linoxydable spa zelo prilagodljivi: na voljo je velika izbira možnosti, ki se ujemajo z obstoječim dekorjem in slogom nepremičnine. Vsi naši masažni bazeni so standardno opremljeni s široko paleto opreme.