Linoxydable roestvrijstalen spa’s

Spa Space Oddity by Linoxydable

Linoxydable bestudeert, ontwerpt en verkoopt premium 316L roestvrijstalen spa’s en zwembaden met een puur en minimalistisch ontwerp om lang mee te gaan.

Het DNA van het merk is gebaseerd op een verfijnde esthetiek: sober, uniek en tijdloos design dat water en milieu sublimeert.

De aangeboden apparatuur is gekozen vanwege zijn prestaties en duurzaamheid. Alle Linoxydable spa’s en zwembaden zijn gericht op sport, plezier of ontspanning en zijn ontworpen voor eenvoudig onderhoud. Enkel het gebruiksplezier blijft over.

Elk van onze creaties is ontworpen om een enorme meerwaarde te bieden op het gebied van efficiëntie, esthetiek en onderhoud.

Onze roestvrijstalen spa’s worden in Frankrijk met de grootste precisie en materialen van de hoogste kwaliteit gemaakt.

Alle Linoxydable-spa’s hebben een buisvormige metalen structuur van 316L roestvrij staal (ook wel roestvrij staal van maritieme kwaliteit genoemd). Hierdoor is hij bestand tegen het gewicht en het gebruik van de spa zelf, maar ook tegen de invloeden van de tijd en de vochtige omgeving. Onze ontwerpen bieden dus robuustheid en hoge weerstand aan uw spa. Ze zijn zelfdragend en kunnen ingegraven, half ingegraven of volledig boven de grond worden geïnstalleerd.


NEWS:

A’ Design Awards :

Our latest stainless steel spa, Space Oddity (Design Olivier Felix Isselin) received the Iron A’ Design Award 2022-2023 in the Bathroom supplies & and sanitary ware category. This award, which celebrates design excellence, is awarded by the International Design Academy, the A’ Design Award & Competition grand jury which consists of influential members of the press, established designers, leading academics and leading entrepreneurs around the world.

A' Design Awards - logo winner 2023
European Product Design Award Winner logo

Onze spa’s:

stainless steel hot tub

Onze dompelbaden:

AISI 316L stainless steel pool

Onze zwembaden:

stainless steel swim lane

Het bouwen van mooie en betrouwbare roestvrijstalen zwembaden en spa’s vereist zowel technische als industriële uitmuntendheid.

Elk project maakt het voorwerp uit van een gepersonaliseerde studie en loopt via een studiebureau. Vervolgens gebeurt de realisatie van onze zwembaden en onze spa’s volledig in de werkplaatsen van de CDE, Franse leider in de bouw van opslagtanks, in Langres (Frankrijk).


Ten slotte zijn Linoxydable spa’s zeer aanpasbaar: er is een grote keuze aan opties mogelijk om aan te sluiten bij de bestaande inrichting en stijl van het pand.

Al onze spa’s worden standaard geleverd met een breed scala aan apparatuur.