RVS dompelbad, een luxe in miniatuur.

plunge pool illustration

Linoxydable biedt een assortiment dompelbaden van 100% roestvrij staal 316L met pure vormen. Zeer vergelijkbaar met onze klassieke zwembaden, hun afmetingen zijn veel kleiner. Onze ultracompacte dompelbaden zijn voldoende om te genieten van de geneugten van water en zelfs om te zwemmen, allemaal met een minimaal volume.

Monoblok- en zelfdragende, linoxydeerbare kleine zwembaden kunnen ingegraven, half ingegraven of bovengronds worden geïnstalleerd. Hun kleine formaat (minder dan 10m²) en hun lichtheid maken een gemakkelijke installatie bijna overal mogelijk: binnenplaats of kleine tuin in de stad, villa, dakterras, veranda, patio of zelfs in uw huis, jachten…

Dus zelfs als u ruimte tekort komt en in de stad woont, is het dompelbad de oplossing: het past zich aan alle situaties aan en laat u genieten van de geneugten van het zwemmen. Het dompelbad heeft de ideale afmetingen om af te koelen, te ontspannen met vrienden of om een speelruimte voor uw kinderen te creëren.


Ons assortiment RTS roestvrijstalen minizwembaden. (Ready To Swim).

CARRÉ (VIERKANT) : Voor een sobere en verfijnde look.

CARRE XS:

  • Grootte: 2m x 2m / 6′ 7″ x 6′ 7″, d.w.z. een oppervlakte van 4m2.
  • verkrijgbaar in twee dieptes: 90 cm / 2′ 11″ of 1,2m / 3′ 11″
  • 100% 316L roestvrij staal (muren en structuren).

CARRE Pi:

  • afmeting: 3,14m x 3,14m / 10′ 4″ x 10′ 4″ – d.w.z. een oppervlakte van 9,86m2.
  • beschikbaar in drie dieptes: 1,2m / 3′ 11″ – 1,35m / 4′ 5″ of 1,5m / 4′ 11″.
  • 100% 316L roestvrij staal (muren en structuren).
stainless steel pool

RATIO S: de juiste verhoudingen.

  • afmeting: 4m x 2,48m / 13′ 1″ x 7′ 6″ – d.w.z. oppervlakte van 9,92m2.
  • beschikbaar in drie dieptes: 1,2m / 3′ 11″ – 1,35m / 4′ 5″ of 1,5m / 4′ 11″.
  • 100% 316L roestvrij staal (muren en structuren).
AISI 316L stainless steel pool

Onze op maat gemaakte minizwembaden :

Als onze RTS-formaten niet aan uw ruimte kunnen worden aangepast of als u een precies idee heeft van de vorm of de grootte van uw roestvrijstalen dompelbad. Het veld van mogelijkheden is zeer uitgebreid en past zich aan elke stijl en elke wens aan.

Linoxydable begeleidt u en biedt u de mogelijkheid om samen met u een zwembad te bouwen, volgens uw ontwerp en uw wensen: een echt architectonisch object, het kan een ronde, vierkante, rechthoekige, zeshoekige en zelfs vrije vorm aannemen. Ieder project loopt via een ontwerpbureau. Deze laatste bewaakt de haalbaarheid en voert indien nodig de nodige aanpassingen door voor een optimaal resultaat. Onze zwembaden “op maat” worden speciaal voor u ontworpen, ongeacht de beperkingen: vorm, oppervlakte, toegankelijkheid, enz.

Vertel ons uw verwachtingen, wij bieden u een uniek en op maat gemaakt model aan, voor u ontworpen volgens uw vereisten.


De opties :

Onze roestvrijstalen dompelbaden hebben alles wat ze nodig hebben met hun opties zoals een tegenstroomzwemsysteem, hydrojets, verwarming, enz.

Linoxydable biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden voor al zijn zwembaden. Er zijn immers vele opties beschikbaar waarmee u uw zwembad kunt aanpassen aan uw wensen: verlichting, trappen, ladders, tegenstroom, geïntegreerde rolluiken, onderwaterstranden, zitbanken, enz.

Our customers have unique creations perfectly adapted to their desires and tastes.

Dompelbad en sporttraining zijn niet onverenigbaar: in een goed uitgerust zwembad kunt u trainen door de integratie van tegenstroom, een zwemgordel of onderwaterfitnessapparatuur zoals een aquabike. Opgemerkt moet worden dat een geringe diepte ideaal is voor aquagymsessies…

Voor meer comfort kunt u ondergedompeld meubilair, diverse sproeiers en massagejets in uw zwembad integreren.

Sport en ontspanning zijn uiteraard niet onverenigbaar; deze twee soorten faciliteiten kunnen in hetzelfde zwembad worden geïnstalleerd.

Plug & File: Waterfiltratie voor uw roestvrijstalen dompelbad:

Linoxydable biedt de mogelijkheid om een volledig vooraf uitgerust en gekalibreerd filtersysteem voor uw zwembad te installeren. Gemonteerd op een pallet is de installatie zeer eenvoudig: eenmaal op zijn plaats hoeft u hem alleen maar aan te sluiten en het zwembad is klaar om gevuld te worden.

Ozonex: de waterbehandeling voor uw roestvrijstalen dompelbad:

Linoxydable adviseert en biedt voor al haar roestvrijstalen spa’s en zwembaden de behandeling van water door ozon aan, het meest effectieve en gezondste systeem voor uw roestvrijstalen zwembad.

Gefilterd water wordt behandeld met ozon, een aardgas met een veel hoger desinfectiepotentieel dan chloor. Het vernietigt alle organische stoffen, bacteriën, ziektekiemen en virussen. Ozon werkt in op verontreinigende stoffen door de watertransparantie te verbeteren. Ten slotte is het een middel om hardnekkige aardse, muffe of farmaceutische geuren te elimineren zonder dat er smaak ontstaat, zoals het geval is bij gechloreerde derivaten.

The water is then perfectly sterilized, without taste or smell.

Ozon biedt zwemmers een perfect gedesinfecteerd zwembad dat niet langer synoniem is met agressief water en elimineert zo alle huidirritaties en alle aanvallen op de ogen en het haar.

We hebben gekozen voor het systeem voorgesteld door de firma OZONEX, een Frans bedrijf dat al meer dan 27 jaar gespecialiseerd is in waterbehandeling.

Voor al onze roestvrijstalen dompelbaden (minder dan 15 m³) bieden wij de Smart’ozo ozonator combo + geïntegreerde automatische regelaar / ORP voor waterbehandeling.

Waterbehandeling door OZONEX:

Ongeëvenaarde waterkwaliteit, geen schade meer aan huid, ogen en haar.
Economisch (energie, water, producten).
Ecologisch, geen giftige lozingen, geen chemische hulpstoffen voor de productie van ozon.
Uiteraard gebruikt een ozonisator alleen omgevingslucht voor de productie van ozon.
Aansluitbaar.

Het ondergedompelde rolluik:

Het rolluik heeft verschillende voordelen voor het zwembad: In de eerste plaats is het een veiligheidselement voor het zwembad. Het voorkomt ook dat het vuil wordt.

Vervolgens vermijdt het de afkoeling van het zwembad en maakt het daardoor mogelijk om de zwemtijd te verlengen, vooral in het laagseizoen. En het rolluik voorkomt verdamping.

De onderwaterluiken van onze roestvrijstalen zwembaden worden exclusief door Maytronics gemaakt.

Swimeo: tegenstroomzwemtechnologie:

Krachtiger dan conventionele jets of tegenstroomzwempompen, is Swimeo het beste compromis tussen kracht en zwemcomfort.

Het kiezen van een minizwembad betekent niet noodzakelijkerwijs dat u het zwemmen moet opgeven.

Linoxydable stelt voor zijn 316L roestvrijstalen zwembaden Swimeo voor. Deze nieuwe stille tegenstroomzwemtechnologie wordt voorgesteld door Sirem. Sirem is al 30 jaar actief in de zwembadsector en heeft ervaring opgedaan in de ontwikkeling van elektrische systemen die in natte of ondergedompelde omgevingen werken.

De geïntegreerde Swimeo zwemturbine is het ideale accessoire om te combineren met onze RVS minizwembaden. Hiermee kunt u ter plaatse sportzwemmen en zo uw goede fysieke conditie behouden.