De productie van onze roestvrijstalen spa’s

CDE welding station
intervention on stainless steel swimming pool

Het bouwen van mooie en betrouwbare roestvrijstalen spa’s vereist zowel technische als industriële uitmuntendheid. Daarom is elk project het onderwerp van een gepersonaliseerde studie en gaat het eerst door het ontwerpbureau van het bedrijf. Vervolgens wordt de productie van onze roestvrijstalen spa’s en zwembaden volledig uitgevoerd in de CDE-fabriek, de Europese leider in de constructie van opslagtanks.

De bouw van onze 100% roestvrijstalen 316L spa’s en zwembaden vindt uitsluitend plaats in Langres (Frankrijk) in de CDE-fabriek.

CDE brengt nu zijn industriële uitmuntendheid van meer dan 50 jaar naar de realisatie van onze zwembaden.

De CDE is een echte maatstaf op het gebied van de ketelbouw en kan bogen op een historische samenwerking met alle spelers in de olie-industrie, of het nu gaat om exploitanten, installateurs, distributeurs, fabrikanten van apparatuur, enz. Het CDE is ook sterk aanwezig in de energie-industrie.

CDE levert daarmee apparatuur voor productielocaties over de hele wereld.

Vervolgens zorgt een perfecte technische kennis van de productietools ervoor dat we voor de constructie van onze roestvrijstalen spa’s snel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

Er is volledige controle over de activiteiten, vanaf het ontwerp van onze roestvrijstalen spa’s tot de uiteindelijke levering, op tijd.

Meer informatie: website CDE, 1e Franse fabrikant van opslagtanks: http://www.alce-cde.com/fr/

Linoxydable pool manufacturing
photograph of a CDE welder
iso 9001 certification