Ontdek onze roestvrijstalen hottubs

Bij het ontwerpen van haar roestvrijstalen hottubs heeft Linoxydable gekozen voor een minimalistisch design: slanke vorm en mooie materialen voor ultiem genot en welzijn.

Onze spa’s worden in Frankrijk met de grootste precisie en materialen van de hoogste kwaliteit gemaakt. Alle Linoxydable spa’s hebben een buisvormige metalen structuur van AISI 316L roestvrij staal. Roestvrij staal is het perfecte materiaal voor de vervaardiging van zwembaden en spa’s vanwege zijn robuustheid, lange levensduur en verwerkbaarheid, vooral in een vochtige omgeving.

Onze spa’s zijn zelfdragend en vrijstaand en bieden allerlei installatiemogelijkheden. Ze kunnen ingegraven boven de grond, half verzonken of volledig bovengronds worden geïnstalleerd.

Onze roestvrijstalen spa’s zijn duurzaam en betrouwbaar, ongeacht of ze binnen of buiten worden geïnstalleerd. Ze bieden een echte meerwaarde aan elk residentieel of commercieel vastgoed.


Space Oddity, welkom in een nieuwe dimensie van ontspanning

spa in a cottage

My Funny Valentine,

De elegantie van roestvrij staal voor ontspanning voor twee.

stainless steel hot-tub for 2

It’s a Beautiful Day, gewoon chic.

Onze It’s a Beautiful Day spa kenmerkt zich door zijn eenvoud:

een strak design ten dienste van functionaliteit.


Perfect Day, de aanpasbare roestvrijstalen spa.

Perfect Day stainless steel hot tub in situation.

Onze Perfect Day roestvrijstalen hottub is in hoge mate aanpasbaar.

Onze klanten beschikken over exclusieve creaties die perfect aansluiten bij hun wensen en smaak.


Hurricane, de zwemspa.

stainless steel lap pool

Come Together, onze vriendelijke XXL-spa.

XXL stainless steel Spa

Een op maat gemaakte roestvrijstalen hottub.

U heeft een precies beeld van uw toekomstige spa… Linoxydable begeleidt u en biedt u de mogelijkheid om een roestvrijstalen hottub op maat te creëren volgens uw wensen.

Wij bedenken samen de spa die het beste in uw omgeving past en Linoxydable kan u adviseren en het ontwerp van het zwembad verfijnen voor een uitzonderlijk resultaat.

Elke nieuwe creatie gaat vervolgens door een ontwerpbureau dat zorgt voor de optimalisatie ervan.

Ten slotte worden de constructie- en afwerkingswerkzaamheden aan onze 100% roestvrijstalen zwembaden van 316L volledig uitgevoerd in de werkplaatsen van CDE, de Franse leider in de constructie van opslagtanks.

Vervolgens realiseren we een premium spa die op natuurlijke wijze een toegevoegde esthetische en erfgoedwaarde aan uw eigendom geeft.

Vertel ons uw verwachtingen, wij bieden u een uniek en op maat gemaakt model aan, voor u ontworpen volgens uw vereisten.