Raziščite naše masažne kadi iz nerjavečega jekla

Pri oblikovanju masažnih kadi iz nerjavečega jekla se je Linoxydable odločil za minimalističen dizajn: vitka oblika in čudoviti materiali za popoln užitek in dobro počutje.

Naše masažne kadi so narejene v Franciji z največjo natančnostjo in najkakovostnejšimi materiali. Vsi bazeni Linoxydable imajo cevasto kovinsko strukturo iz nerjavečega jekla AISI 316L. Nerjaveče jeklo je zaradi svoje robustnosti, dolge življenjske dobe in uporabnosti, zlasti v vlažnem okolju, popoln material za izdelavo bazenov in toplic.

Samonosni in samostoječi naši masažni bazeni ponujajo vse vrste možnosti namestitve. Vgradimo jih lahko v zemljo, na pol pogreznjene ali povsem nad zemljo.

Naši masažni bazeni iz nerjavečega jekla so vzdržljivi in zanesljivi, ne glede na to, ali so nameščeni v zaprtih prostorih ali na prostem. Ponujajo resnično dodano vrednost kateri koli stanovanjski ali poslovni nepremičnini.


Space Oddity, dobrodošli v novi dimenziji sprostitve.


My Funny Valentine,

Eleganca nerjavečega jekla za sprostitev v dvoje.

stainless steel hot-tub for 2

It’s a Beautiful Day, preprosto šik.


Perfect Day, masažni bazen iz nerjavečega jekla, ki ga je mogoče prilagoditi.

Perfect Day stainless steel hot tub in situation.

Hurricane, kopališče

vasca idromassaggio in acciaio inossidabile

Come Together, naš prijazen XXL spa.

XXL stainless steel Spa

Masažna kad iz nerjavečega jekla po meri.

Imate natančno predstavo o vašem prihodnjem zdravilišču… Linoxydable vas spremlja in vam ponuja možnost izdelave masažne kadi iz nerjavečega jekla po meri vaših želja.

Skupaj si zamislimo spa, ki se bo najbolj ujemal z vašim okoljem, Linoxydable pa vam bo lahko svetoval in izpopolnil dizajn bazena za izjemen rezultat.

Vsaka nova kreacija gre nato skozi oblikovalski biro, ki poskrbi za njeno optimizacijo.

Nazadnje, gradnja in zaključna dela na naših bazenih iz 100% nerjavečega jekla 316L se v celoti izvajajo v delavnicah CDE, francoskega vodilnega proizvajalca rezervoarjev za shranjevanje.

Nato ustvarimo vrhunsko zdravilišče, ki naravno dodaja dodano estetsko in dediščinsko vrednost vaši lastnini.

Povejte nam svoja pričakovanja in ponudili vam bomo unikaten in prilagojen model, oblikovan za vas v skladu z vašimi zahtevami.


Sorodne strani: