Zakaj izbrati spa iz nerjavečega jekla?

2 minutes to read
color of water in a stainless steel pool

Izbira spa iz nerjavečega jekla je pogosto motivirana z estetskimi razlogi. Pravzaprav se vroča cev iz nerjavečega jekla popolnoma prilega svojemu okolju in ga poudari. Nerjaveče jeklo daje vodi edinstveno barvo. Njegova srebrna barva daje bazenski vodi neponovljive odseve, ki se spreminjajo glede na okolje, svetlobo in zorni kot.

Zelo prijeten je tudi stik materiala. Njegova površina je mehka in nedrseča, zlasti zaradi mehkega zaključka, značilnega za vse naše masažne kadi.

Izbrati masažni bazen iz nerjavečega jekla pomeni izbrati najboljši material z najdaljšo življenjsko dobo: nerjaveče jeklo 316L (imenovano navtično nerjaveče jeklo) je material, ki je najbolje odporen proti koroziji in posledicam časa na vašem bazenu. Zato se široko uporablja v čolnarstvu, pri obmorskih gradnjah in v kemičnih ali industrijskih obratih

Vzdrževanje bazena je enostavno: Nerjaveče jeklo je naravno higieničen material in tudi antialergen. Njegova neporozna površina preprečuje širjenje alg in bakterij za veliko bolj zdravo in čisto vodo.

Poleg tega je nerjavno jeklo material, ki ga je mogoče 100 % reciklirati.

Končno je struktura masažnega bazena iz nerjavečega jekla zelo lahka. To je pomemben parameter, ko gre za namestitev masažnega bazena na terasi stavbe.

Linoxydable ponuja bazene iz 100 % nerjavečega jekla 316L (kakovost morja):

Tako deli, ki so v stiku z vodo, kot strukturni deli so izdelani iz istega nerjavečega jekla.


Sorodne strani:

admin6576

Comments

Leave a comment

Your comment will be revised by the site if needed.