Waarom kiezen voor een roestvrijstalen spa?

2 minutes to read
color of water in a stainless steel pool

De keuze voor een roestvrijstalen spa wordt vaak ingegeven door esthetische redenen. Een roestvrijstalen hottube past immers perfect in zijn omgeving en accentueert deze. RVS geeft het water een unieke kleur. De zilveren kleur geeft het zwembadwater onnavolgbare reflecties die veranderen afhankelijk van de omgeving, het licht en de kijkhoek.

Ook het contact van het materiaal is zeer prettig. Het oppervlak is zowel zacht als antislip, vooral dankzij de zachte afwerking die specifiek is voor al onze spa’s.

Kiezen voor een roestvrijstalen spa betekent kiezen voor het beste materiaal met de langste levensduur: 316L roestvrij staal (roestvrij staal genoemd) is het materiaal dat het beste bestand is tegen corrosie en de gevolgen van de tijd voor uw zwembad. Daarom wordt het veel gebruikt in de scheepvaart, in constructies aan zee en in chemische of industriële installaties

Zwembadonderhoud is eenvoudig: roestvrij staal is een natuurlijk hygiënisch materiaal en bovendien anti-allergeen. Het niet-poreuze oppervlak voorkomt de verspreiding van algen en bacteriën, waardoor het water veel gezonder en helderder wordt.

Bovendien is roestvrij staal een 100% recyclebaar materiaal.

Ten slotte is de structuur van een roestvrijstalen spa zeer licht. Dit is een belangrijke parameter als het gaat om het installeren van een spa op het terras van een gebouw.

Linoxydable biedt 100% 316L roestvrijstalen spa’s (maritieme kwaliteit): Zowel de onderdelen die in contact komen met water als de structurele onderdelen zijn gemaakt van hetzelfde roestvrij staal.


Gerelateerde pagina’s:

admin6576

Comments

Leave a comment

Your comment will be revised by the site if needed.