Hvorfor velge et spa i rustfritt stål?

2 minutes to read
color of water in a stainless steel pool

Valget av et spa i rustfritt stål er ofte motivert av estetiske årsaker. Faktisk passer et varmerør i rustfritt stål perfekt inn i miljøet og fremhever det. Rustfritt stål gir vannet en unik farge. Sølvfargen gir bassengvannet uforlignelige refleksjoner som endrer seg i henhold til omgivelsene, lyset og synsvinkelen.

Materialets kontakt er også veldig behagelig. Overflaten er både myk og sklisikker, spesielt takket være den myke finishen som er spesifikk for alle våre spa.

Velg et spa i rustfritt stål betyr å velge det beste materialet med størst levetid: 316L rustfritt stål (kalt marine rustfritt stål) er materialet som best motstår korrosjon og konsekvensene av tid på bassenget ditt. Dette er grunnen til at det er mye brukt i båtliv, i sjøsidekonstruksjoner og i kjemiske eller industrielle installasjoner

Bassengvedlikehold er enkelt: Rustfritt stål er et naturlig hygienisk materiale og også anti-allergifremkallende. Dens ikke-porøse overflate forhindrer spredning av alger og bakterier for mye sunnere og klarere vann.

I tillegg er rustfritt stål et 100 % resirkulerbart materiale.

Endelig er strukturen til et spa i rustfritt stål veldig lett. Dette er en viktig parameter når det gjelder å installere et spa på terrassen til en bygning.

Linoxydable tilbyr 100 % 316L spa i rustfritt stål (marin kvalitet):

Både delene i kontakt med vann og konstruksjonsdelene er laget av samme rustfrie stål.


Relaterte sider:

admin6576

Comments

Leave a comment

Your comment will be revised by the site if needed.