Våre minibassenger i rustfritt stål.

plunge pool illustration

Linoxydable tilbyr et utvalg av 100 % 316L minibassenger i rustfritt stål med rene former. Ultrakompakte, mikrobassengene våre er tilstrekkelige til å nyte vanngledene og til og med for svømming, alt med minimal plass.


Uovertruffen installasjonsfleksibilitet:

Monoblokk og selvbærende, våre kreasjoner integreres harmonisk i alle miljøer, enten nedgravd, halvgravd eller stolt installert over bakken… Deres kompakte format, som dekker mindre enn 10m², og deres letthet gir eksepsjonell installasjonsallsidighet, slik at du kan lage din privat oase på ufattelige steder: fra en urban gårdsplass til forhøyede terrasser, solrike verandaer og til og med innendørsrom.

De trangeste plassene er ikke lenger et hinder. Linoksiderbare minibassenger tilpasser seg alle rom.


Det lille svømmebassenget er veldig utstyrt

Våre minibassenger i rustfritt stål legemliggjør kunsten til detaljer og komfort. Til tross for sin kompakte størrelse er de designet for å kunne integrere alt komfortutstyret. : Fra oppvarming til automatisering av vannbehandling, inkludert motstrømssvømming eller balneoterapiinstallasjonen, er hver detalj designet for å tilby absolutt komfort.

Dermed er de en del av trenden med bedre bo og velvære hjemme.


Minibasseng = Minimiljømessig fotavtrykk:

Det linoksiderbare minibassenget legemliggjør også en miljøansvarlig tilnærming. Den kompakte designen reduserer materialets fotavtrykk samtidig som vannforbruket reduseres, og vedlikeholdet er forenklet, og bidrar dermed til en bærekraftig tilnærming.

Rustfritt stål er et miljøvennlig materiale fordi det er fullstendig resirkulerbart. I tillegg unngår den eksepsjonelle holdbarheten behovet for hyppig utskifting, noe som bidrar til å redusere avfall.


Vårt utvalg av minibassenger:

CARRÉ, et nøkternt og raffinert format.

stainless steel pool

CARRE XS : 

 • Dimensjoner: 2 m x 2 m, dvs. et overflateareal på 4 m2.
 • maksimal dybde: 1,5m.

CARRE Pi :

 • dimensjoner: 3,14m x 3,14m, dvs. et overflateareal på 9,86m2
 • maksimal dybde: 1,5m.

RATIO S, de riktige proporsjonene.

AISI 316L stainless steel pool

RATIO S :

 • dimensjoner 4m x 2,48m, dvs. et overflateareal på 9,92m2.
 • maksimal dybde: 1,5m.

Våre skreddersydde minibassenger:

Hvis RTS-formatene våre ikke kan tilpasses til rommet ditt, eller du har en nøyaktig ide om formen eller størrelsen på stupebassenget i rustfritt stål. Mulighetene er svært omfattende og tilpasser seg hver stil og alle ønsker.

Linoxydable følger deg og gir deg muligheten til å bygge et svømmebasseng med deg, i henhold til ditt design og dine ønsker: et ekte arkitektonisk objekt, det kan ha en rund, firkantet, rektangulær, sekskantet og til og med fri form. Hvert prosjekt går gjennom et designkontor. Sistnevnte sikrer gjennomførbarheten og gjør om nødvendig nødvendige modifikasjoner for et optimalt resultat. Våre «skreddersydde» bassenger vil bli designet spesielt for deg uansett begrensningene: form, overflate, tilgjengelighet, etc.

Fortell oss dine forventninger, vi vil tilby deg en unik og skreddersydd modell, designet for deg i henhold til dine krav.


Alternativene:

Våre stupebassenger i rustfritt stål har alt de trenger med sine alternativer som et motstrøms svømmesystem, hydrojets, oppvarming, etc.

Linoxydable tilbyr flere tilpasningsmuligheter for alle bassengene sine. Faktisk er mange alternativer tilgjengelige og lar deg justere bassenget etter dine ønsker: belysning, trapper, stiger, motstrøm, integrerte rulleskodder, nedsenkede strender, benker, etc.

Våre kunder har unike kreasjoner perfekt tilpasset deres ønsker og smak.

Minibassenger og sportstrening er ikke inkompatible: Et velutstyrt basseng vil tillate deg å trene ved å integrere en motstrøm, en svømmesele eller undervanns treningsutstyr som en vannsykkel. Det bør bemerkes at en grunt dybde er ideell for vanngymøkter…

For mer komfort kan du integrere nedsenkede møbler, ulike dyser og massasjedyser i bassenget.

Selvfølgelig er sport og avslapning ikke uforenlige, disse to typene fasiliteter kan installeres i samme basseng.


Plugg & fil: Vannfiltrering for ditt stupebasseng i rustfritt stål:

Linoxydable tilbyr å installere et fullstendig forhåndsutstyrt og kalibrert filtreringssystem for stupebassenget ditt. Montert på en pall er installasjonen veldig enkel: når den er på plass, er alt du trenger å gjøre å koble den til og bassenget er klart til å fylles.


Ozonex: vannbehandlingen for ditt stupebasseng i rustfritt stål:

Linoxydable anbefaler og tilbyr for alle spaene og svømmebassengene i rustfritt stål behandling av vann med ozon, det mest effektive og sunneste systemet for ditt svømmebasseng i rustfritt stål.

Filtrert vann behandles med ozon, en naturgass med mye høyere desinfeksjonspotensial enn klor. Det ødelegger alt organisk materiale, bakterier, bakterier og virus. Ozon virker på forurensninger ved å forbedre vanngjennomsiktigheten. Til slutt er det et middel for å eliminere gjenstridige jordaktige, muggen eller farmasøytiske lukter uten å føre til utseendet av smak, slik tilfellet er for klorerte derivater.

Vannet er deretter perfekt sterilisert, uten smak eller lukt.

Ozon tilbyr svømmere et perfekt desinfisert basseng som ikke lenger er synonymt med aggressivt vann og dermed eliminerer alle hudirritasjoner og alle angrep på øyne og hår.

Vi valgte systemet foreslått av selskapet OZONEX, et fransk selskap som har spesialisert seg på vannbehandling i mer enn 27 år.

For alle våre stupebassenger i rustfritt stål (mindre enn 15 m³) tilbyr vi Smart’ozo ozonator combo + integrert automatisk regulator / ORP for vannbehandling.

Vannbehandling av OZONEX:

 • Enestående vannkvalitet, ikke lenger skade på hud, øyne og hår.
 • Økonomisk (energi, vann, produkter).
 • Økologisk, ingen giftig utslipp, ingen kjemiske forbruksvarer for produksjon av ozon.
 • Naturligvis bruker en ozonator kun omgivelsesluft for produksjon av ozon.
 • Kan kobles til.

Swimeo : motstrøms svømmeteknologi:

Kraftigere enn konvensjonelle jetfly eller motstrøms svømmepumper, Swimeo er det beste kompromisset mellom kraft og svømmekomfort.

Å velge et minibasseng betyr ikke nødvendigvis å gi opp svømmingen.

Linoxydable foreslår Swimeo for sine 316L svømmebassenger i rustfritt stål. Denne nye lydløse motstrømssvømmeteknologien er foreslått av Sirem. Sirem har vært tilstede i 30 år i svømmebassengsektoren og har tilegnet seg erfaring i utvikling av elektriske systemer som opererer i våte eller nedsenkede miljøer.

Den integrerte Swimeo svømmeturbinen er det ideelle tilbehøret å kombinere med våre minibassenger i rustfritt stål. Den lar deg trene sportssvømming på stedet og derfor opprettholde din gode fysiske form.