Våra minipooler i rostfritt stål

plunge pool illustration

Linoxydable erbjuder en rad 100 % 316L avsvalkningspooler i rostfritt stål med rena former. Mycket lik våra klassiska pooler, deras dimensioner är mycket mindre. Våra avsvalkningspooler är extremt kompakta och räcker till för att njuta av vattnets nöjen och till och med simma, allt med minimal bulk.

Monoblock och självbärande, Linoxydable små pooler kan installeras nedgrävda, halvnedgrävda eller ovan jord. Deras ringa storlek (mindre än 10m²) och deras lätthet möjliggör enkel installation nästan var som helst: innergård eller liten trädgård i stan, villa, takterrass, veranda, uteplats eller till och med inne i ditt hus, yachter…

Så även om du saknar utrymme och bor i stan är poolen lösningen: den anpassar sig till alla situationer och låter dig njuta av simningens nöjen. Avsvalkningspoolen är den perfekta storleken för att svalka dig, koppla av med vänner eller tillhandahålla en lekplats för dina barn.


Vårt utbud av RTS avsvalkningspooler i rostfritt stål. (Ready To Swim).

CARRÉ (FIRKANTIG) : För en sober och raffinerad look.

stainless steel pool

CARRE XS:

 • Storlek: 2m x 2m / 6′ 7″ x 6′ 7″, dvs en yta på 4m2.
 • finns i två djup: 90 cm / 2′ 11″ eller 1,2m / 3′ 11″
 • 100 % 316L rostfritt stål (väggar och strukturer).

CARRE Pi:

 • storlek: 3,14m x 3,14m / 10′ 4″ x 10′ 4″ – dvs en yta på 9,86m2.
 • Finns i tre djup: 1,2m / 3′ 11″ – 1,35m / 4′ 5″ eller 1,5m / 4′ 11″.

RATIO S: rätt proportioner.

AISI 316L stainless steel pool

RATIO S

 • storlek: 4m x 2,48m / 13′ 1″ x 7′ 6″ – dvs en yta på 9,92m2.
 • Finns i tre djup: 1,2m / 3′ 11″ – 1,35m / 4′ 5″ eller 1,5m / 4′ 11″.
 • 100 % 316L rostfritt stål (väggar och strukturer).

Våra skräddarsydda avsvalkningspooler i rostfritt stål:

Om våra RTS-format inte kan anpassas till ditt utrymme eller om du har en exakt uppfattning om formen eller storleken på din avsvalkningspool i rostfritt stål. Möjlighetsområdena är mycket omfattande och anpassar sig till varje stil och alla önskemål.

Linoxydable följer med dig och erbjuder dig möjligheten att bygga en pool med dig, enligt din design och dina önskemål: ett äkta arkitektoniskt objekt, det kan ha en rund, kvadratisk, rektangulär, sexkantig och till och med fri form. Varje projekt går genom ett designkontor. Det senare säkerställer genomförbarheten och vid behov gör de nödvändiga ändringarna för ett optimalt resultat. Våra ”skräddarsydda” pooler kommer att utformas specifikt för dig oavsett begränsningar: form, yta, tillgänglighet, etc.

Berätta för oss dina förväntningar, vi kommer att erbjuda dig en unik och skräddarsydd modell,

designad för dig enligt dina krav.


Alternativen:

Våra avsvalkningspooler i rostfritt stål har allt de behöver med sina alternativ såsom ett motströmssimsystem, hydrojet, värme, etc.

Linoxydable erbjuder flera anpassningsalternativ för alla sina pooler. Det finns faktiskt många alternativ tillgängliga och låter dig anpassa din pool efter dina önskemål: belysning, trappor, stegar, motströms, integrerade rulljalusier, nedsänkta stränder, bänkar, etc.

Våra kunder har unika kreationer perfekt anpassade efter deras önskemål och smak.

Avsvalkningsbassäng och sportträning är inte inkompatibla: En välutrustad pool gör att du kan träna genom att integrera en motström, en simsele eller undervattenskonditionsutrustning som en vattencykel. Det bör noteras att ett grunt djup är idealiskt för vattengymsessioner…

För mer komfort kan du integrera nedsänkta möbler, olika munstycken och massagestrålar i din pool.

Naturligtvis är sport och avkoppling inte oförenliga, dessa två typer av faciliteter kan installeras i samma pool.

Plug & File: Vattenfiltrering för din avsvalkningspool i rostfritt stål:

Linoxydable erbjuder att installera ett helt förutrustat och kalibrerat filtreringssystem för din avsvalkningspool. Monterad på en pall är installationen mycket enkel: väl på plats behöver du bara ansluta den och poolen är redo att fyllas.

Ozonex: vattenbehandlingen för din avsvalkningspool i rostfritt stål:

Linoxydable rekommenderar och erbjuder för alla sina spa och simbassänger i rostfritt stål behandling av vatten med ozon, det mest effektiva och hälsosammaste systemet för din rostfria pool.

Filtrerat vatten behandlas med ozon, en naturgas med mycket högre desinfektionspotential än klor. Det förstör allt organiskt material, bakterier, bakterier och virus. Ozon verkar på föroreningar genom att förbättra vattentransparensen. Slutligen är det ett sätt att eliminera envisa jordnära, unken eller farmaceutiska lukter utan att leda till uppkomsten av smaker som är fallet för klorerade derivat.

The water is then perfectly sterilized, without taste or smell.

Ozon erbjuder simmare en perfekt desinficerad pool som inte längre är synonymt med aggressivt vatten och därmed eliminerar alla hudirritationer och alla angrepp på ögon och hår.

Vi valde det system som föreslagits av företaget OZONEX, ett franskt företag som sedan mer än 27 år specialiserat sig på vattenrening.

För alla våra avsvalkningspooler i rostfritt stål (mindre än 15 m³) erbjuder vi Smart’ozo ozonatorkombo + integrerad automatisk regulator / ORP för vattenbehandling.

Vattenbehandling av OZONEX:

 • Oöverträffad vattenkvalitet, inga fler skador på hud, ögon och hår.
 • Ekonomisk (energi, vatten, produkter).
 • Ekologiskt, inga giftiga utsläpp, inga kemiska förbrukningsvaror för produktion av ozon.
 • Naturligtvis använder en ozonator endast omgivande luft för produktion av ozon.
 • Anslutbar.

Den nedsänkta rulljalusan:

Rulljalusiet har flera fördelar för poolen: För det första är det ett säkerhetselement för poolen. Det förhindrar också att den blir smutsig.

Då undviker den kylning av poolen och gör det därför möjligt att förlänga simtiden, särskilt under lågsäsong. Och rulljalusan förhindrar avdunstning.

De nedsänkta luckorna i våra rostfria pooler tillverkas exklusivt av Maytronics.

Den integrerade rulljalusan, den säkra lösningen för året runt användning av din avsvalkningspool i rostfritt stål

Swimeo: motströms simteknik:

Att välja en minipool betyder inte nödvändigtvis att du avstår från simningen.

Linoxidable föreslår Swimeo för sina 316L rostfria pooler. Denna nya tysta motströmssimteknik är föreslagen av Sirem. Sirem har varit närvarande i simhallssektorn i 30 år och har förvärvat erfarenhet av utveckling av elektriska system som fungerar i våta eller nedsänkta miljöer.

Den integrerade Swimeo simturbinen är det perfekta tillbehöret att kombinera med våra rostfria minipooler. Det gör att du kan träna sportsim på plats och därför behålla din goda fysiska kondition.

Kraftfullare än konventionella jets eller motströms simpumpar, Swimeo är den bästa kompromissen mellan kraft och simkomfort.

316L rostfria simbassänger:

316L rostfria simbassänger

Med uppmärksamhet på detaljer erbjuder Linoxydable en valfri, enkel och original integrerad poolkant.
I det här fallet är poolkanten begränsad till en enkel ”pinne” som fint ramar in poolen. Resultatet är chict och minimalistiskt.
Den 316L rostfria profilen ramar in poolen fint. Stenen, golvet eller plattorna på poolterrassen lutar sig mot det.
Dessa moderna designstenar finns i olika ytbehandlingar: borstad stål, spegelpolerad, sandblästrad, etc.