Utforska våra spa i rostfritt stål

För att designa sina badtunnor i rostfritt stål har Linoxydable valt en minimalistisk design: mager form och vackra material för ultimat njutning och välbefinnande.

Våra spa är tillverkade i Frankrike med högsta precision och material av högsta kvalitet. Alla linoxiderbara spa har en rörformad metallstruktur i AISI 316L rostfritt stål. Rostfritt stål är det perfekta materialet för tillverkning av pooler och spabad på grund av dess robusthet, livslängd och bearbetbarhet, särskilt i en fuktig miljö.

Självbärande och fristående erbjuder våra spabad alla typer av installationsmöjligheter. De kan installeras nedgrävda över marken, halvt nedsänkta eller helt över marken.

Våra spa i rostfritt stål är hållbara och pålitliga, oavsett om de installeras inomhus eller utomhus. De erbjuder verkligt mervärde till alla bostads- eller kommersiella fastigheter.


Space Oddity, välkommen till en ny dimension av avkoppling.

spa in a cottage

My Funny Valentine,

Elegansen i rostfritt stål för avkoppling för två.

stainless steel hot-tub for 2

It’s a Beautiful Day, helt enkelt chic.

Vårt It’s a Beautiful Day-spa kännetecknas av sin enkelhet: en elegant design till tjänst för funktionalitet.


Perfect Day, det anpassningsbara spaet i rostfritt stål.

Perfect Day stainless steel hot tub in situation.

Vår Perfect Day badtunna i rostfritt stål är mycket anpassningsbar.

Våra kunder har exklusiva kreationer som passar perfekt för deras önskemål och smak.


Come Together, vårt vänliga XXL-spa.

XXL stainless steel Spa

Hurricane, badspaet.

stainless steel lap pool

En skräddarsydd badtunna i rostfritt stål.

Du har en exakt uppfattning om ditt framtida spa… Linoxydable följer med dig och erbjuder dig möjligheten att skapa en badtunna i rostfritt stål efter dina önskemål.

Vi föreställer oss tillsammans det spa som passar bäst in i din miljö och Linoxydable kommer att kunna ge dig råd och förfina designen av poolen för ett exceptionellt resultat.

Varje ny skapelse går sedan genom ett designkontor som säkerställer dess optimering.

Slutligen utförs konstruktions- och efterbehandlingsarbetet på våra 100 % 316L rostfria pooler helt i verkstäderna hos CDE, den franska ledaren inom konstruktion av lagringstankar.

Vi realiserar sedan ett premium spa som naturligt ger ett mer estetiskt och arvsvärde till din fastighet.

Berätta för oss dina förväntningar, vi kommer att erbjuda dig en unik och skräddarsydd modell, designad för dig enligt dina krav.