Spabad i rostfritt stål.

Spa Space Oddity by Linoxydable

Linoxydable, ett företag som specialiserat sig på studier, design och marknadsföring av 316L spa och simbassänger i rostfritt stål, erbjuder produkter med en raffinerad och minimalistisk design, designade för att hålla.

Varumärkets DNA bygger på en förfinad estetik: en sober, unik och tidlös design som förstorar vatten och miljö.

Utrustningen som erbjuds är vald för dess prestanda och hållbarhet. Dedikerade till sport, nöje eller avkoppling, alla linoxiderbara spa och simbassänger är designade för enkelt underhåll. Bara nöjet att använda återstår.

Varje linoxiderbart spa och pool förkroppsligar den perfekta alliansen mellan funktionalitet och estetik. Helt gjorda av 316L rostfritt stål (känd som marint rostfritt stål), är produkterna designade för att motstå väder och vind och tidens gång, samtidigt som de ger en touch av elegans till alla utomhusutrymmen.

Den noggranna designen av varje detalj visar Linoxydables engagemang för excellens. Varje kurva, varje yta är designad för att erbjuda en exceptionell visuell och taktil upplevelse. Varje spa och pool blir därmed ett funktionellt konstverk, en mittpunkt som på ett genialiskt sätt kombinerar form och funktion.

Oavsett om du letar efter en avkopplingsplats efter en lång dag, ett sätt att hålla dig i form eller en plats att underhålla dina nära och kära på, är Linoxidable spa och simbassänger designade för att uppfylla alla dina förväntningar. Tack vare sin robusta konstruktion och val av högkvalitativ utrustning blir dessa anläggningar varaktiga investeringar i välbefinnande och lycka.

Kort sagt omdefinierar Stainless Steel spa- och poolupplevelsen i rostfritt stål genom att kombinera tidlös design, optimal funktionalitet och exceptionell hållbarhet. Varje dyk blir ett ögonblick av lyx och lugn, där tiden verkar avstannad i harmoni av vatten och design.

För var och en av våra skapelser är användning och estetik själva hjärtat i vårt tänkande.

Olivier Felix Isselin, CEO Linoxydable.

Våra spa i rostfritt stål tillverkas i Frankrike med högsta precision och material av högsta kvalitet.Våra spa i rostfritt stål tillverkas i Frankrike med högsta precision och material av högsta kvalitet.

Alla Linoxydable spa har en rörformad metallstruktur gjord av 316L rostfritt stål (även känt som rostfritt stål av marint kvalitet). Detta gör att det kan stödja vikten och användningen av själva spabadet, såväl som effekterna av vädret och den fuktiga miljön. Därför erbjuder våra konstruktioner robusthet och stor motståndskraft för ditt spa. Självbärande, de kan installeras nedgrävda, halvnedgrävda eller helt ovan jord.


NEWS :

A’design Award :

Vårt senaste spa i rostfritt stål, Space Oddity (Design Olivier Felix Isselin), fick Iron A’ Design Award 2022-2023 i kategorin Bathroom Supplies and Sanitary Ware. Detta pris, som hyllar excellens inom design, delas ut av International Academy of Design, den stora juryn för A’ Design Award & Competition, som består av inflytelserika pressmedlemmar, etablerade designers, kända akademiker och ledande entreprenörer från hela världen. värld.

Vårt prisbelönta Space Oddity infinity spa i rostfritt stål:

EUROPEAN PRODUCT DESIGN AWARD WINNER 2023.

SILVER IPDA JAPAN DESIGN AWARD 2023.

DNA PARIS DESIGN AWARDS 2023 WINNER.

GRAND PRIX DU DESIGN PARIS.

SILVER ITALY INTERNATIONAL DESIGN AWARD

European Product Design Award Winner logo

Notre gamme :

Våra spa i rostfritt stål:

stainless steel hot tub

Våra spa i rostfritt stål:

AISI 316L stainless steel pool

Våra rostfria pooler:

stainless steel swim lane

Att bygga spa och simbassänger i rostfritt stål kräver både ingenjörskonst och industriell excellens.

Varje projekt är föremål för en personlig studie och går genom ett designkontor. Sedan utförs konstruktionen av våra simbassänger och spa helt och hållet i verkstäderna hos CDE, fransk ledare inom konstruktion av lagringstankar, i Langres (Frankrike).