Varför välja ett spa i rostfritt stål?

2 minutes to read
color of water in a stainless steel pool

Valet av ett spa i rostfritt stål motiveras ofta av estetiska skäl. Faktum är att ett rostfritt stålrör passar perfekt in i sin miljö och framhäver den. Rostfritt stål ger vattnet en unik färg. Dess silverfärg ger poolvattnet oefterhärmliga reflektioner som förändras efter miljön, ljuset och synvinkeln.

Materialets kontakt är också mycket trevlig. Dess yta är både mjuk och halkfri, särskilt tack vare den mjuka finishen som är specifik för alla våra spa.

Att välja ett spa i rostfritt stål innebär att välja det bästa materialet med längst livslängd: 316L rostfritt stål (kallat marint rostfritt stål) är det material som bäst motstår korrosion och tidens konsekvenser för din pool. Det är därför det används i stor utsträckning inom båtliv, i konstruktioner vid havet och i kemiska eller industriella installationer

Poolunderhåll är enkelt: Rostfritt stål är ett naturligt hygieniskt material och dessutom antiallergent. Dess icke-porösa yta förhindrar spridning av alger och bakterier för mycket hälsosammare och klarare vatten.

Dessutom är rostfritt stål ett 100 % återvinningsbart material.

Slutligen är strukturen på ett spa i rostfritt stål mycket lätt. Detta är en viktig parameter när det gäller att installera ett spa på terrassen i en byggnad.

Linoxidable erbjuder spabad i 100 % 316L rostfritt stål (marin kvalitet): Både de delar som kommer i kontakt med vatten och de strukturella delarna är gjorda av samma rostfria stål.


Relaterade sidor:

admin6576

Comments

Leave a comment

Your comment will be revised by the site if needed.