Onze roestvrijstalen zwembaden

pool in French Riviera by Linoxydable

Linoxydable heeft premium 100% 316L roestvrijstalen zwembaden (structuur en wanden) met pure vormen ontwikkeld.

Monoblokken en zelfdragende, linoxydeerbare roestvrijstalen zwembaden kunnen overal worden geïnstalleerd: bovengronds, half ingegraven of ingegraven.

Alle elementen van het zwembad (wanden, structuur, skimmer, retoursproeiers, afvoer, enz.) zijn in de fabriek gelast en klaar om te worden aangesloten.

stainless steel swim lane

Een roestvrijstalen zwembad is lichtgewicht. Dit is een belangrijke parameter als het gaat om het plaatsen van uw zwembad of spa op moeilijk terrein of op het terras van een gebouw. Elke nieuwe creatie gaat door een ontwerpbureau dat zorgt voor de optimalisatie ervan.

De constructie- en afwerkingswerkzaamheden van onze zwembaden worden volledig uitgevoerd in de werkplaatsen van de CDE, de Franse leider in de constructie van opslagtanks. Net als onze spa’s zijn onze zwembaden aanpasbaar. RVS biedt zijn klanten namelijk een scala aan opties en accessoires waarmee ze hun RVS zwembad tot in het kleinste detail kunnen configureren en personaliseren: zwembadladders en -trappen, volledig RVS boordstenen, verzonken terrassen, rolluiken, verlichting, tegenstroom, enz. Deze onderscheidende elementen zijn speciaal ontworpen voor onze zwembaden en zijn ontworpen om hun esthetiek, ergonomie en onderhoud te verbeteren.

Met een nette esthetiek zullen onze hoogwaardige 316L roestvrijstalen wastafels uw eigendom verfraaien.

Ons RTS roestvrijstalen zwembad (Ready To Swim):

CARRE (vierkant):

stainless steel pool
 • CARRE S: 2 m x 2 m – maximale diepte: 1,5 m.
 • CARRE Pi: 3,14 m x 3,14 m – maximale diepte: 1,5 m.
 • CARRE IV: 4 m x 4 m – maximale diepte: 1,5 m.

RATIO, de juiste verhoudingen:

AISI 316L stainless steel pool
 • RATIO S: 4m x 2,48 m – maximale diepte: 1,5 m.
 • RATIO 6,47: 6,47 m x 4 m – maximale diepte: 1,5 m.
 • RATIO 8: 8 m x 4 m – maximale diepte: 1,5 m.
 • RATIO 10,47 : 10,47 m x 4 m – maximale diepte: 1,5 m.
 • RATIO 12: 12 m x 4 m – maximale diepte: 1,5 m.

COULOIR, zwembaan voor sportgebruik:

stainless steel swim lane
 • COULOIR 6: 6 m x 3 m – maximale diepte: 1,5 m.
 • COULOIR 9: 9 m x 3 m – maximale diepte: 1,5 m.
 • COULOIR 12: 12 m x 3 m – maximale diepte: 1,5 m.

Ons TaylorMade roestvrijstalen zwembad:

Linoxydable begeleidt u en biedt u de mogelijkheid om samen met u een zwembad te bouwen, volgens uw ontwerp en uw wensen.

Vervolgens gaat elk nieuw project via een ontwerpbureau. Deze laatste bewaakt de haalbaarheid en voert indien nodig de nodige aanpassingen door voor een optimaal resultaat.

Tenslotte gebeurt de bouw van onze zwembaden volledig in de fabriek van CDE, de Franse leider in de bouw van opslagtanks.

Als de vorm van het zwembad of de grootte ervan het niet mogelijk maakt om het in één blok te vervoeren, dan wordt het zwembad in meerdere verplaatsbare blokken gemaakt. Deze elementen worden vervolgens ter plaatse geassembleerd en TIG-gelast door het mobiele team van CDE.

Vertel ons uw verwachtingen, wij bieden u een uniek en op maat gemaakt model aan, voor u ontworpen volgens uw vereisten.